Szolgáltatások

Új építésű ingatlan

Sokan úgy gondolják, hogy akkor keresik meg a lakberendezőt, amikor már kész az építkezés és be kellene rendezni házat.. De nem gondolták, hogy egy ajtó vagy ablaknyílás 10 cm-el eltolva, már elfér egy szekrény.. azt sem tudja még pontosan hová kerül majd az étkező asztal, és sajnos nem jó helyen lóg a lámpa… Ha már a tervezési fázisnál bekapcsolódik a lakberendező, nagyon sok későbbi bosszúságtól menti meg a megrendelőt. Fontos, hogy az építkezésnél pontosan tudják, melyik helyiség miként fog működni. A lakberendező pontos terveket ad a szakiparosoknak (villany, víz kiállások, burkolás, bútorterv..) így az építkezés nem idegőrlő ámokfutássá válik, hanem kreatív örömteli feladattá.

Hozzáépítés, bővítés, térszervezés

Kinőtte a család a házat, de nem szeretnének máshová költözni. Hozzáépítés, bővítés, tetőtér beépítés, helyiségek átszervezése. Egy jó lakberendezőnek olyan ötletei vannak, amire nem is gondolna! Vázlattervekkel megjelenítve tudja megmutatni miből-mit lehet kihozni és azt, hogy mire lehet számítani.

Felújítás, korszerűsítés

Nem tudja elképzelni, hogyan nézne ki..? Kérje lakberendező segítségét! Egyszerű szemléltetéssel, tanácsadással, látványtervvel, vagy teljeskörű tervezéssel segít megvalósítani. Szaktanácsadás, szakiparosokkal történő hatékony együttműködés.

Bútortervezés

Csak a konyhát szeretném felújítani. Ennyi helyem van. Új modern gépeket szeretnék. Hová fér el, ötletem sincs!!! Ismerős? Kérjen egyedi bútortervezést pontos anyag és méret szerint. Ennek alapján bármelyik asztalos örömmel készíti majd el Önnek álmai bútorait.

Iroda tervezés

Személyre szabott stílusos iroda, amely ötvözi a tulajdonos személyiségét és az iroda szolgáltatásának jellegét a használattal és a praktikummal

Az elkészült tervek alapján megbízható, rutinos szakemberek könnyen megvalósítják a munkálatokat.